Philips HD9339/80 Waterkoker

Philips Waterkoker HD9339/80 Eigenschappen

Met de glazen waterkoker Philips HD9339/80 kunt u op een eenvoudige en moeiteloze manier warm water krijgen. Met deze waterkoker kunt u zoveel water verwarmen als u nodig hebt dankzij het grote waterreservoir van 1,7 liter. Zo is het mogelijk om in één keer een grote hoeveelheid water te verwarmen wanneer u drukke gasten heeft.

Het eenvoudige en moderne ontwerp is een van de opmerkelijke kenmerken. Met zijn grijze, zwarte en transparante kleurencombinatie voegt hij een andere sfeer toe aan uw keuken. De Philips HD9339/80 Viva glazen waterkoker, die uiterst veilig is, voorkomt mogelijke keukenongelukken met zijn veilige structuur tegen gebruik zonder water. Het neemt ook voorzorgsmaatregelen tegen verkalking met zijn microporeuze filter. Zo hoeft u geen extra moeite te doen om de kalk te reinigen. U kunt de waterindicator gemakkelijk zien dankzij het transparante glazen waterreservoir. 

U kunt dit product, dat een 360° draaibare basis heeft, gemakkelijk in elke gewenste richting verplaatsen. Tegelijkertijd kunt u er één kopje water mee koken dankzij de hoogontwikkelde waterindicator. Met de kopjesindicator op het glazen reservoir kunt u desgewenst de hoeveelheid water die u wilt koken met een kopjesberekening vullen.

Het product heeft een vermogen in het bereik van 1850-2200 W, waardoor u extreem snel warm water krijgt. Bovendien is de intuïtieve blauwe lichtindicator op de voet van het apparaat een waarschuwing dat het apparaat is ingeschakeld.

Hoewel het verwarmingsgedeelte van de waterkoker van roestvrij staal is, bestaat het belangrijkste materiaal van de behuizing uit glas. In dat opzicht is het een uiterst duurzaam product.

Droogkookbeveiliging
Automatisch uitschakelen
Kalkfilter
Instelbare temperatuur
BPA-vrij
Warmhoudfunctie
Ingebouwde verlichting
360 graden draaibaar
Dubbelwandige behuizing
Waterniveau indicator

Philips Waterkoker HD9339/80 Sterke punten

  • Ruime Capaciteit 1,7 Liter
  • Stille Waterkoker
  • Deksel is Praktisch
  • Kopjesindicator
  • Duurzaam Product ivm RVS en Glas
  • Goede Prijs/Kwaliteit Verhouding

Philips Waterkoker HD9339/80 Zwakke punten

  • Buitenkant Wordt Wel Heet
  • Kalkaanslaggevoelig

Philips Waterkoker HD9339/80 Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Philips Waterkoker HD9339/80.

Schrijf een review