KitchenBrothers KB721 Glazen Waterkoker

KitchenBrothers Glazen Waterkoker KB721 Eigenschappen

Als je op zoek bent naar een waterkoker die niet alleen stijlvol en duurzaam is, maar ook nog eens geavanceerde functies biedt, dan is de KitchenBrothers KB721 waterkoker wellicht iets voor jou. Met een capaciteit van 1,8 liter en een krachtige 2200W thermostaat, is deze waterkoker perfect voor het bereiden van thee, koffie, soep of andere warme dranken.

Een van de meest opvallende functies van deze waterkoker is de instelbare temperatuurregeling. Hiermee kun je de watertemperatuur aanpassen aan jouw specifieke voorkeuren, wat vooral handig is als je thee zet. Zo kun je bijvoorbeeld de perfecte temperatuur instellen voor groene thee, zwarte thee, witte thee, enzovoort. Ook heeft deze waterkoker een ingebouwde LED verlichting die in lijn is met de temperatuur van het water. Zo geeft de waterkoker bij 60°C een groene LED-indicatie en bij 70°C een blauwe LED-indicatie. 

Een ander groot voordeel van de KitchenBrothers KB721 waterkoker is de verborgen verwarmingselement. Dit zorgt ervoor dat het water snel en gelijkmatig wordt verwarmd, terwijl het ook helpt om kalkaanslag te voorkomen. De droogkookbeveiliging voorkomt dat de waterkoker oververhit raakt als er geen water in zit, en de automatische uitschakeling zorgt ervoor dat de waterkoker zichzelf uitschakelt als het water eenmaal gekookt heeft.

De waterkoker heeft een geïsoleerd handvat en een 360° draaibare basis, waardoor je hem veilig en gemakkelijk kunt verplaatsen. Daarnaast heeft de KB721 waterkoker een warmhoudfunctie, zodat je drankje warm blijft als je het niet meteen opdrinkt. Bovendien wordt de waterkoker geleverd met een theefilter, zodat je eenvoudig losse thee kunt zetten.

Tot slot is de KitchenBrothers KB721 waterkoker BPA-vrij, wat betekent dat er geen schadelijke chemicaliën vrijkomen bij het verwarmen van het water. Met de duidelijke handleiding kun je bovendien snel aan de slag met deze waterkoker. Al met al is de KB721 waterkoker een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige, veelzijdige en gebruiksvriendelijke waterkoker.

Droogkookbeveiliging
Automatisch uitschakelen
Kalkfilter
Instelbare temperatuur
BPA-vrij
Warmhoudfunctie
Ingebouwde verlichting
360 graden draaibaar
Dubbelwandige behuizing
Waterniveau indicator

KitchenBrothers Glazen Waterkoker KB721 Sterke punten

  • Uitstekende Prijs-Kwaliteitverhouding
  • Instelbare Temperatuur
  • Warmhoudfunctie
  • Mooie Ingebouwde Verlichting
  • Inclusief Theefilter
  • Eenvoudig in Gebruik
  • Ruime Capaciteit 1,8 Liter

KitchenBrothers Glazen Waterkoker KB721 Zwakke punten

  • Kalkaanslaggevoelig
  • Beetje Luidruchtig
  • Relatief Zwaar

KitchenBrothers Glazen Waterkoker KB721 Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over KitchenBrothers Glazen Waterkoker KB721.

Schrijf een review