Philips Waterkoker Series HD9318/20

Philips Waterkoker Series HD9318/20 Eigenschappen

De Philips HD9318/20 Waterkoker trekt de aandacht met zijn eenvoudig te reinigen structuur en hoogwaardige veiligheidsvoorzieningen. Hij maximaliseert de kooksnelheid met zijn verborgen verwarmingsoppervlak, dat een platte structuur heeft van roestvrij staal. Dankzij dit oppervlak is de binnenkant van het verwarmingselement gemakkelijk te reinigen. Afhankelijk van de hardheid van het verwarmde water bij langdurig en continu gebruik, treedt bij bijna alle warmwatertoestellen een verkalkingsprobleem op. Dit probleem kan echter snel worden gereinigd dankzij het vlakke binnenoppervlak van de Philips HD9318/20. Het meervoudige beveiligingssysteem tegen koken zonder water, ontwikkeld om mogelijke problemen te voorkomen, zorgt voor veiligheid door zichzelf automatisch uit te schakelen in geval van koken zonder water. 

Daarnaast zijn er onder de andere functies van de Philips HD9318/20 Waterkoker vele functies die u begeleiden en comfort bieden bij een nauwkeuriger en veiliger gebruik van de waterkoker. Dankzij de waterniveau-indicator en bekerindicator op het apparaat kunt u slechts zoveel water toevoegen als u nodig hebt. Het controlelampje op de aan/uit-knop geeft aan of de verwarming aan of uit staat, zodat u gemakkelijk de status van het apparaat kunt controleren als het is aangesloten en u het vaak gebruikt.

Dankzij het ontwerp van het deksel en de uitloop van de Philips HD9318/20 waterkoker, kunt u vanuit beide zones water in het apparaat gieten. Dankzij de one-motion opening deksel van de waterkoker kunt u het deksel gemakkelijk met uw hand openen. Het snoerloze lichaam is ontworpen voor een comfortabele en veilige grip en staat op een 360° draaibare basis. Bovendien is het kabelopbergvak van de Philips HD9318/20 Waterkoker zorgvuldig ontworpen en geplaatst aan de onderkant van de 360° draaibare basis om het overtollige snoer te verbergen en een eleganter uiterlijk te bereiken.

Deze Philips waterkoker is beschikbaar in meerdere kleuren:
HD9318/20 Zwart
HD9318/10 Grijs
HD9318/00 Wit

Droogkookbeveiliging
Automatisch uitschakelen
Kalkfilter
Instelbare temperatuur
BPA-vrij
Warmhoudfunctie
Ingebouwde verlichting
360 graden draaibaar
Dubbelwandige behuizing
Waterniveau indicator

Philips Waterkoker Series HD9318/20 Sterke punten

  • Goede Prijs/Kwaliteit Verhouding
  • Ruime Capaciteit 1,7 Liter
  • Kopjesindicator
  • Relatief Snelle Kooktijd
  • Deksel is Praktisch
  • Schenken Gaat Soepel
  • Meervoudige Beveiliging

Philips Waterkoker Series HD9318/20 Zwakke punten

  • Waterniveau Alleen aan 1 Kant
  • Redelijk Luidruchtig

Philips Waterkoker Series HD9318/20 Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Philips Waterkoker Series HD9318/20.

Schrijf een review