Aigostar Glazen Waterkoker Adam 30GOM

Aigostar Glazen Waterkoker Adam 30GOM Eigenschappen

De Aigostar Adam 30GOM Glazen Waterkoker is een populaire en voordelige optie op de markt van LED waterkokers. Het apparaat heeft een prachtig ontwerp met blauwe LED verlichting, wat zorgt voor een moderne uitstraling in elke keuken.

Het handvat en deksel blijven koel, waardoor het apparaat gemakkelijk te gebruiken is. Daarnaast lekt de waterkoker niet en heeft het een goede druppelstop. Het deksel sluit goed, wat ervoor zorgt dat het water snel opwarmt. Het snoer van de waterkoker is lang genoeg en kan worden opgeborgen.

De Aigostar Adam 30GOM waterkoker is niet gemaakt van de meest kwalitatieve materialen. Het filter in de waterkoker is niet afneembaar, maar wel effectief in het filteren van eventuele onzuiverheden uit het water.

Het glazen ontwerp van de waterkoker zorgt voor een spektakel tijdens het koken, waarbij je het water ziet borrelen. Daarnaast heeft de waterkoker een handige indicatielampje om aan te geven wanneer het water op temperatuur is.

Al met al is de Aigostar Adam 30GOM Glazen Waterkoker een mooie en betaalbare optie. Het apparaat heeft een stijlvol ontwerp, handige functies en is gemakkelijk in gebruik.

Droogkookbeveiliging
Automatisch uitschakelen
Kalkfilter
Instelbare temperatuur
BPA-vrij
Warmhoudfunctie
Ingebouwde verlichting
360 graden draaibaar
Dubbelwandige behuizing
Waterniveau indicator

Aigostar Glazen Waterkoker Adam 30GOM Sterke punten

  • Mooie Ingebouwde Verlichting
  • Mooi Design
  • Voordelige Koop
  • Ruime Capaciteit 1,7 Liter

Aigostar Glazen Waterkoker Adam 30GOM Zwakke punten

  • Buitenkant Wordt Wel Heet
  • Kalkaanslaggevoelig
  • Kwaliteit

Aigostar Glazen Waterkoker Adam 30GOM Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Aigostar Glazen Waterkoker Adam 30GOM.

Schrijf een review