KitchenBrothers KB731 Retro Waterkoker

KitchenBrothers Retro Waterkoker KB731 Retro Eigenschappen

De KB731 elektrische waterkoker van KitchenBrothers is de perfecte keuze voor liefhebbers van retro-design. Met zijn tijdloze en elegante uitstraling past deze waterkoker in elk interieur, van modern tot klassiek.

Met een krachtige 2200W thermostaat kan deze waterkoker snel en efficiënt water verwarmen. De capaciteit van 1,7 liter is perfect voor het bereiden van thee, koffie of andere warme dranken. De waterkoker is uitgerust met een verwijderbaar kalkfilter, dat voorkomt dat kalkaanslag zich ophoopt in de waterkoker en het water kan verontreinigen.

De KB731 heeft een verborgen verwarmingselement en droogkookbeveiliging, waardoor de waterkoker zichzelf uitschakelt zodra het water kookt of als er geen water in zit. Dit voorkomt dat de waterkoker oververhit raakt en verlengt de levensduur van het apparaat.

De 360° draaibare basis en de ergonomische cool-touch handgreep maken deze waterkoker zeer gebruiksvriendelijk en veilig in gebruik. De automatische uitschakeling zorgt ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken dat je de waterkoker per ongeluk aan laat staan.

De KB731 is gemaakt van hoogwaardige materialen en is BPA-vrij, wat betekent dat er geen schadelijke chemicaliën vrijkomen bij het verwarmen van het water. Het verwijderbare kalkfilter zorgt ervoor dat het water schoon en smaakvol blijft, terwijl het retro-design van de waterkoker een vleugje nostalgie toevoegt aan je keuken.

Kortom, de KB731 elektrische waterkoker van KitchenBrothers is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een waterkoker met een tijdloos design, krachtige prestaties en gebruiksvriendelijke functies. Of je nu een kopje thee wilt zetten of warm water nodig hebt voor het bereiden van je favoriete gerechten, de KB731 is de ideale metgezel in de keuken.

Droogkookbeveiliging
Automatisch uitschakelen
Kalkfilter
Instelbare temperatuur
BPA-vrij
Warmhoudfunctie
Ingebouwde verlichting
360 graden draaibaar
Dubbelwandige behuizing
Waterniveau indicator

KitchenBrothers Retro Waterkoker KB731 Sterke punten

  • Retro Design
  • Schenken Gaat Zeer Soepel
  • Goede Prijs/Kwaliteit Verhouding
  • Ergonomisch Coul-Touch Handgreep
  • Verwijderbaar Kalkfilter
  • Ruime Capaciteit 1,7 Liter

KitchenBrothers Retro Waterkoker KB731 Zwakke punten

  • Redelijk Luidruchtig
  • Relatief Lange Kooktijd
  • Deksel Niet Handig

KitchenBrothers Retro Waterkoker KB731 Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over KitchenBrothers Retro Waterkoker KB731.

Schrijf een review