Princess 182055 Digitale Family Airfryer XXL

Princess Airfryer XXL 182055 Digitale Family Eigenschappen

De Princess Airfryer XXL 182055 olievrije luchtfriteuse is een praktische en veelzijdige keukenhulp, geschikt voor alle maaltijden van het gezin. Perfect om niet alleen te frituren, maar ook om op verschillende manieren te koken. Het heeft 8 automatische kookprogramma's en een touchscreen met LED-lampjes om alle functies die u nodig heeft te bedienen. Hij kookt met 80% minder vet, terwijl de smaak van het voedsel behouden blijft. Zo kunt u eten wat u wilt met minder calorieën.

De Princess XXL Airfryer ontdooit ook voedsel en is functioneler en minder omvangrijk dan een traditionele oven. Zeer gebruiksvriendelijk, de temperatuurregeling is instelbaar via een thermostaat en een ingebouwde timer. Dankzij de grote capaciteit van 5,2 liter kunt u in één keer voor het hele gezin koken. 

De manden zijn afneembaar en hebben thermisch geïsoleerde handgrepen voor veilig gebruik. Hij wordt geleverd met een comfortabele bakvorm van 22 cm, ideaal voor zoete en hartige gerechten voor het hele gezin.

De Princess Airfryer XXL 182055 olievrije friteuse is de evolutie van de Princess 182050. De kenmerken zijn vrijwel identiek: ze hebben dezelfde inhoud van 5,2 liter en hetzelfde vermogen van 1700 W.

Beide modellen hebben 8 voorgedefinieerde programma's die praktisch hetzelfde zijn.

Het belangrijkste verschil zit hem in het ontwerp. De Princess airfryer 182055 is relatief nieuw en heeft daarom een moderner design. Ook weegt hij 4,5 kilo in plaats van de 5 kilo van de Princess 182050. Afgezien daarvan zul je weinig verschil vinden, ook qua prijs liggen ze op een zeer vergelijkbaar niveau,

Hoewel de arifryer niet geschikt is voor de vaatwasser is de schoonmaak van het apparaat makkelijk. Het uitneembare mandje en de anti-aanbaklade zijn volledig uitneembaar en je hoeft alleen maar met een vochtige doek af te nemen om de sporen van het beetje olie dat je hebt gebruikt op te ruimen.
Bovendien is de Princess Airfryer XXL 182055 uitgerust met een beveiliging tegen oververhitting, zodat de veiligheid van iedereen in uw huishouden gewaarborgd is.

Geurfilter
Automatische bakprogramma's
Ingebouwde vetfilter
Timer
Temperatuurlampje
Kijkvenster
Koele wand
Display
Bluetooth

Princess Airfryer XXL 182055 Digitale Family Sterke punten

  • Grote Capaciteit
  • Vrijwel Geurloos
  • Uitstekende Prijs-Kwaliteitverhouding
  • Inclusief Bakvorm
  • 8 Automatische Bakprogramma's
  • Eenvoudig in Gebruik

Princess Airfryer XXL 182055 Digitale Family Zwakke punten

  • Onderdelen Zijn Niet Vaatwasserbestendig
  • Stroeve Opening van de Mand

Princess Airfryer XXL 182055 Digitale Family Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Princess Airfryer XXL 182055 Digitale Family.

Schrijf een review