Ninja Foodi Max AF400UEU XXL

Ninja Foodi Max AF400UEU XXL Eigenschappen

Als je eenmal gewend bent aan de traditionele airfryers wil je op den duur toch wat nieuws. In dit geval is dat het tegelijkertijd bereiden van verschillende gerechten. De Ninja Dual Zone AF300EU luchtfriteuse van vorig jaar loste dit probleem op door twee afzonderlijk regelbare lades op te nemen. Dit jaar is er het grootste model, de Ninja Dual Zone Foodi MAX AF400EU air fryer, met nog meer kookruimte.

Het voordeel van zijn grootte is natuurlijk zijn capaciteit. In totaal biedt deze airfryer 9,5 liter ruimte, gelijkmatig verdeeld over de twee lades van 4,75 liter. Dat is bijna een liter meer ruimte per lade dan de kleinere AF300EU.

Ook is de nieuwe Ninja XXL airdryer gebruiksvriendelijker geworden. In plaats van directe toegangsknoppen voor de verschillende kookstanden is er een draaibare selectieknop. Zonder de instellingen al te ingewikkeld te maken, geeft deze knop met zijn verchroomde draai iets meer karakter aan het apparaat. Plastic blijft de meerderheid aan de buitenkant van deze Ninja Dual Zone Foodi MAX AF400EU friteuse, maar er is natuurlijk metaal met antiaanbaklaag op de lades en kookplaten.

Net als het vorige model blinkt de AF400UEU uit in kookmogelijkheden. Elke lade kan afzonderlijk worden bediend, met een keuze uit Max Crisp (240°C warmte voor het krokant maken van bijvoorbeeld frietjes), Air Fry, Roast, Bake, Dehydrate (perfect voor het bewaren van kruiden) en Reheat. U kunt de temperatuur voor elke stand regelen en een bereidingstijd selecteren.

Als u beide laden samen wilt gebruiken, kunt u kiezen uit twee modi: Match en Sync. Match past dezelfde instellingen toe op beide laden, waardoor u de porties kunt verdubbelen. Sync staat individuele instellingen toe, maar de AF400UEU zorgt ervoor dat beide laden tegelijk klaar zijn met koken.

Geurfilter
Automatische bakprogramma's
Ingebouwde vetfilter
Timer
Temperatuurlampje
Kijkvenster
Koele wand
Display
Bluetooth

Ninja Foodi Max AF400UEU XXL Sterke punten

  • 6 Kookprogramma's
  • Dual Zone Technologie met 2 Kookladen
  • Match-Functie
  • Sync-Functie
  • 9,5 Liter Capaciteit
  • Makkelijk in Onderhoud en Vaatwasserbestendig
  • Uitstekende Bakresultaat
  • Gebruiksvriendelijk

Ninja Foodi Max AF400UEU XXL Zwakke punten

  • Meegeleverde Recepten niet in het Nederlands
  • Groot & Zwaar

Ninja Foodi Max AF400UEU XXL Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Ninja Foodi Max AF400UEU XXL.

Schrijf een review