Princess 182020 Digitale Airfryer XL

Princess Airfryer XL 182020 Digitaal Eigenschappen

De Princess Airfryer XL 182020 heeft een capaciteit van 3,2L waar ongeveer 800 gram aan frietjes in passen. Dit is voldoende voor 2 maximaal 3 personen. Deze Airfryer heeft een vermogen van 1500W waardoor hij ook snel en makkelijk op temperatuur komt.  
Dankzij de circulerende heteluchttechnologie van de High Speed Air Convection-friteuse gebruikt u tot 85% minder olie in uw keuken. 

Naast de voorverwarmingsfunctie is de mogelijkheid om uit 8 bakprogramma's te kiezen: vlees, vis, friet, garnalen, cake, steaks en kip. De gerechten kunt u zowel bakken, braden als grillen. 

Het digitale bedieningspaneel is redelijk gebruiksvriendelijk. De automatische bakprogramma's zijn voorzien van zelfverklarende afbeeldingen en daardoor makkelijk te bedienen. Vanzelfsprekend kunt u de temperatuur en kooktijd ook handmatig instellen, alleen is dit wel soms even wennen en moet je experimenteren met de kooktijd en temperatuur van sommige gerechten. 

Naast een luchtdichte afsluiting heeft de Princess XL airfryer antislipvoetjes die hem stevig op elk oppervlak houden. Hierdoor zal hij niet makkelijk vallen of wegglijden. Een ander veiligheidskenmerk van deze olievrije friteuse is de bescherming door het anti-oververhittingssysteem. Deze voorkomt dat de friteuse oververhit raakt.

De Princess Airfryer XL 182020 is een makkelijke friteuses om schoon te maken. Dit komt doordat de onderdelen volledig afneembaar zijn, zodat u hem zonder grote problemen met de hand kunt wassen. Helaas raden we het wel af om hem niet in de vaatwasser te doen, omdat niet alle onderdelen even vaatwasserbestendig zijn. 

Hoewel de Princess airfryers over het algemeen wat goedkoper zijn dan bijvoorbeeld de airfryers van Philips komt het bakresultaat niet tekort en hebben ze  een uitstekende prijs-kwaliteitverhoudingen.   

Geurfilter
Automatische bakprogramma's
Ingebouwde vetfilter
Timer
Temperatuurlampje
Kijkvenster
Koele wand
Display
Bluetooth

Princess Airfryer XL 182020 Digitaal Sterke punten

  • Compact, Handig als je weinig ruimte in de keuken of opslagruimte hebt.
  • Uitstekende Prijs-Kwaliteitverhouding
  • Vrijwel Geurloos
  • 8 Automatische Bakprogramma's
  • Eenvoudig in gebruik

Princess Airfryer XL 182020 Digitaal Zwakke punten

  • Onderdelen Zijn Niet Vaatwasserbestendig
  • Vergt Experimenteren met Kooktijden en Temperatuur

Princess Airfryer XL 182020 Digitaal Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Princess Airfryer XL 182020 Digitaal.

Schrijf een review