Tefal Mini BI8125 RVS Waterkoker

Tefal Mini BI8125 RVS Waterkoker Eigenschappen

De Tefal Mini BI8125 waterkoker is de ideale keuze voor iedereen die een efficiënte en compacte waterkoker zoekt om ruimte te besparen in de keuken. Deze MINI roestvrijstalen waterkoker is niet alleen praktisch, maar ook handig in gebruik.

Met een capaciteit van 0,8L is deze waterkoker groot genoeg om van kostbare momenten te genieten, maar ook klein genoeg om ruimte te besparen in uw keuken. De roestvrijstalen behuizing en het verborgen verwarmingselement vermijden direct contact met het water, waardoor het water sneller opwarmt en het schoonmaken binnenin gemakkelijker is.

Het scharnierende deksel heeft een verwijderbare filter tegen kalkaanslag, waardoor het schoonmaken van deze kleine waterkoker nog gemakkelijker wordt. Een goed gereinigd filter zorgt ervoor dat zowel de waterkoker als uw thee of koffie schoon blijven en heerlijk smaken.

Al met al is de Tefal Mini BI8125 waterkoker een handige en praktische waterkoker die ideaal is voor mensen die ruimte willen besparen in hun keuken. Met zijn compacte formaat, efficiëntie en gemakkelijke reiniging, is deze waterkoker een aanwinst voor elke keuken.

Droogkookbeveiliging
Automatisch uitschakelen
Kalkfilter
Instelbare temperatuur
BPA-vrij
Warmhoudfunctie
Ingebouwde verlichting
360 graden draaibaar
Dubbelwandige behuizing
Waterniveau indicator

Tefal Mini BI8125 RVS Waterkoker Sterke punten

  • Compact & Licht
  • Stille Waterkoker
  • Goede Prijs/Kwaliteit Verhouding
  • Snelle Kooktijd

Tefal Mini BI8125 RVS Waterkoker Zwakke punten

  • Buitenkant Niet Hittebestendig
  • Deksel Niet Handig

Tefal Mini BI8125 RVS Waterkoker Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Tefal Mini BI8125 RVS Waterkoker.

Schrijf een review