SMEG Waterkoker Mini KLF05

SMEG Waterkoker Mini KLF05 Eigenschappen

Met zijn sierlijke en kleurrijke uiterlijk is de Smeg KLF05 minikoker uit de 50 Style lijn een iconisch object met een onmiskenbaar design van SMEG. Dankzij zijn compacte formaat is hij perfect om elke omgeving in te richten, zelfs die met beperkte ruimte.

De pop soul van de KLF05 waterkoker wordt weerspiegeld in de verscheidenheid aan beschikbare kleuren: pastelkleuren zoals crème, groen, roze en blauw en gedurfde tinten zoals rood, zwart en wit versterken de chromen basis en de roestvrijstalen details van de uitloop en de aan/uit-knop.

Met 1400 watt vermogen en een capaciteit van 0,8 liter minimaliseert de Smeg mini waterkoker waterverspilling. Hij is geschikt voor diverse omgevingen zoals thuiskantoren en woonkamers, en kan ook een coole look geven aan hotelkamers. De dubbele wand met intern roestvrij staal houdt het water langer op temperatuur, terwijl de plastic buitenwand kouder aanvoelt.

Smeg geeft niet op comfort: de praktische voet met 360 graden aansluiting maakt het gebruik gemakkelijker en de antislipvoetjes garanderen een stabiele ondersteuning. Bovendien is de handmatige opening met een hoek van 80 graden ontworpen om de karaf gemakkelijk te vullen.

Snel en betrouwbaar, de Smeg KLF05 mini waterkoker garandeert een veilig gebruik: hij schakelt automatisch uit wanneer hij het kookpunt bereikt, evenals in het geval van onvoldoende water of het lichaam loskomt van de basis.

Droogkookbeveiliging
Automatisch uitschakelen
Kalkfilter
Instelbare temperatuur
BPA-vrij
Warmhoudfunctie
Ingebouwde verlichting
360 graden draaibaar
Dubbelwandige behuizing
Waterniveau indicator

SMEG Waterkoker Mini KLF05 Sterke punten

  • Dubbelwandige Behuizing
  • Mooi Design
  • Compact & Licht
  • Soft Opening
  • Geruisloos

SMEG Waterkoker Mini KLF05 Zwakke punten

  • Waterniveau Moeilijk Leesbaar
  • Relatief Duur

SMEG Waterkoker Mini KLF05 Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over SMEG Waterkoker Mini KLF05.

Schrijf een review