Siemens Waterkoker TW86103P Sensor for Senses

Siemens Waterkoker TW86103P Sensor for Senses Eigenschappen

Het maakt niet uit of u wilt genieten van één, twee of drie kopjes thee bij het ontbijt - met de Sensor for senses TW 86105P waterkoker van Siemens met keepWarm sensor hoeft u niet telkens vers water te koken om de optimale temperatuur voor de juiste theethee te krijgen. Met de keep-warm functie wordt het ingestelde temperatuurniveau gedurende 30 minuten gehandhaafd, ongeacht het watervolume. Er zijn vier verschillende temperatuurniveaus voor theeliefhebbers. Met sensorControl Heat-up zorgt de waterkoker voor perfect theeplezier dankzij het perfect getempereerde water. De waterkoker verwarmt het theewater tot 100 °C, 90 °C, 80 °C of 70 °C. Om voor elke theesoort de optimale watertemperatuur te bereiken, geeft de geïntegreerde LED informatie over het momenteel ingestelde temperatuurniveau. Elke soort heeft zijn ideale infusietemperatuur om zijn fijne aroma's en heilzame werking ten volle te kunnen ontwikkelen. De roestvrijstalen Siemens waterkoker is niet alleen functioneel, het hoogwaardige metaal is voedselveilig, smaakloos, hygiënisch, uiterst duurzaam en bijzonder gemakkelijk te reinigen. Een materiaal dat voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van vorm, functionaliteit en waardevastheid.

Het deksel kan automatisch worden geopend door op een in het handvat geïntegreerde knop te drukken, zodat u de kan snel en gemakkelijk kunt vullen.

De Siemens Waterkoker TW86103P heeft drie beveiligingsfuncties: Automatische uitschakeling, beveiliging tegen oververhitting en droogkookbeveiliging, alsmede uitschakeling wanneer de karaf van de bodem wordt getild.

Deze Siemens Waterkoker is ook verkrijgbaar in het Grijs ( Siemens TW86105P ) en Rood ( Siemens TW86104P )

Droogkookbeveiliging
Automatisch uitschakelen
Kalkfilter
Instelbare temperatuur
BPA-vrij
Warmhoudfunctie
Ingebouwde verlichting
360 graden draaibaar
Dubbelwandige behuizing
Waterniveau indicator

Siemens Waterkoker TW86103P Sensor for Senses Sterke punten

  • Instelbare Temperatuur
  • Warmhoudfunctie
  • Mooi Design
  • Relatief Stille Waterkoker
  • Gebruiksvriendelijk
  • Dubbelwandige Behuizing
  • Relatief Snelle Kooktijd
  • Schenken Gaat Zeer Soepel

Siemens Waterkoker TW86103P Sensor for Senses Zwakke punten

  • Waterniveau Moeilijk Leesbaar
  • Relatief Kleine Vulopening

Siemens Waterkoker TW86103P Sensor for Senses Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Siemens Waterkoker TW86103P Sensor for Senses.

Schrijf een review