Inventum HW817D Waterkoker

Inventum HW817D Waterkoker Eigenschappen

Met de Inventum HW817D Waterkoker heb je altijd de perfecte temperatuur voor je kop thee. Deze moderne RVS waterkoker heeft vijf instelbare temperatuurstanden van 50 tot 100 °C, die elk aangeduid worden door een unieke LED-verlichting. Zo kun je eenvoudig de perfecte temperatuur kiezen voor verschillende soorten thee, zonder het risico te lopen dat je het water te warm maakt. Met een ruime inhoud van 1,7 liter, genoeg voor 5 koppen thee, is deze waterkoker perfect voor het hele gezin of voor als je gasten over de vloer hebt. En als je niet meteen klaar bent om je thee of koffie te drinken, houdt de waterkoker je water tot 30 minuten warm.

Het strakke design van deze waterkoker past perfect in elke moderne keuken. De waterkoker heeft een handige waterniveau-indicator, zodat je altijd kunt zien hoeveel water er nog in de koker zit. Dankzij de 360 graden draaibare voet kun je de waterkoker eenvoudig gebruiken, zowel als je links- als rechtshandig bent. Verder is de waterkoker uitgerust met droogkookbeveiliging, automatische uitschakeling en een afgesloten verwarmingselement, wat zorgt voor extra veiligheid en duurzaamheid.

Of je nu geniet van een kopje thee in je eentje of samen met vrienden, met de Inventum HW817D Waterkoker zet je altijd de perfecte kop thee op tafel.

Droogkookbeveiliging
Automatisch uitschakelen
Kalkfilter
Instelbare temperatuur
BPA-vrij
Warmhoudfunctie
Ingebouwde verlichting
360 graden draaibaar
Dubbelwandige behuizing
Waterniveau indicator

Inventum HW817D Waterkoker Sterke punten

  • UItstekende Prijs-Kwaliteitverhouding
  • Instelbare Temperatuur
  • Warmhoudfunctie
  • Ruime Capaciteit 1,7 Liter
  • Gebruiksvriendelijk
  • Waterniveau Duidelijk Leesbaar

Inventum HW817D Waterkoker Zwakke punten

  • Buitenkant Wordt Wel Heet
  • Redelijk Luidruchtig

Inventum HW817D Waterkoker Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Inventum HW817D Waterkoker.

Schrijf een review