Russell Hobbs Compact Home Brushed Waterkoker

Russell Hobbs Compact Home Brushed Waterkoker Eigenschappen

De Russel Hobbs Compact Home Waterkoker is de perfecte keuze voor huishoudens en keukens waar ruimtebesparing en prestatie samengaan. Met zijn compacte en ruimtebesparende ontwerp past hij gemakkelijk in elke keuken en biedt hij dezelfde prestaties als zijn grotere tegenhangers.

Met een inhoud van 0,8 liter is de waterkoker perfect voor het bereiden van thee, koffie en andere warme dranken. De automatische dekselopening met één druk op de knop maakt het vullen en schoonmaken van de waterkoker gemakkelijker dan ooit tevoren. De waterkoker beschikt over een verborgen verwarmingselement en een waterniveau-indicator die het mogelijk maakt om precies de hoeveelheid water te koken die je nodig hebt.

De Compact Home Mini Waterkoker van Russel Hobbs is ook voorzien van een aantal handige veiligheidsvoorzieningen, waaronder droogkookbeveiliging, oververhittingsbeveiliging en automatische kookstop. Deze zorgen ervoor dat je je nooit zorgen hoeft te maken over de veiligheid van de waterkoker terwijl je van je favoriete drankje geniet.

Het oppervlak van hoogwaardig geborsteld roestvrij staal met kunststof applicaties geeft de waterkoker een moderne en stijlvolle uitstraling die perfect past in elke keuken. Het opbergvak voor snoer op de basis zorgt voor een opgeruimd en georganiseerd aanrecht.

Bovendien heeft de waterkoker een verwijderbaar Filtro antical filter om kalkaanslag te verminderen en de levensduur van de waterkoker te verlengen. Met de krachtige 2.200 watt motor is het water in no-time klaar en dankzij de geïntegreerde Perfect Pour-tuit kun je druppelvrij schenken. De blauwe verlichting tijdens het kookproces maakt het stijlvolle design van het product compleet.

Al met al is de Russel Hobbs Compact Home Waterkoker een geweldige keuze voor mensen die op zoek zijn naar een compacte en efficiënte waterkoker met geweldige prestaties en handige functies. En met de 3 jaar fabrieksgarantie bij online registratie, kun je er zeker van zijn dat je een kwaliteitsproduct krijgt dat lang meegaat.

Droogkookbeveiliging
Automatisch uitschakelen
Kalkfilter
Instelbare temperatuur
BPA-vrij
Warmhoudfunctie
Ingebouwde verlichting
360 graden draaibaar
Dubbelwandige behuizing
Waterniveau indicator

Russell Hobbs Compact Home Brushed Waterkoker Sterke punten

  • Zeer Snelle Kooktijd
  • Schenken Gaat Zeer Soepel
  • Compact & Licht
  • Mooie Ingebouwde Verlichting
  • Gebruiksvriendelijk

Russell Hobbs Compact Home Brushed Waterkoker Zwakke punten

  • Buitenkant Wordt Wel Heet
  • Beetje Luidruchtig
  • Kalkaanslaggevoelig

Russell Hobbs Compact Home Brushed Waterkoker Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Russell Hobbs Compact Home Brushed Waterkoker.

Schrijf een review