Bosch Waterkoker TWK4P434 Rood

Bosch Waterkoker TWK4P434 Eigenschappen

De Bosch TWK4P434 waterkoker is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een praktische en efficiënte manier om water te koken. Deze waterkoker heeft veel handige functies die hem tot een geweldige aanvulling maken op uw keuken.

Ten eerste beschikt de Bosch TWK4P434 over een handige kopjesindicator, waardoor u alleen de hoeveelheid water kookt die u nodig hebt. Dit bespaart u niet alleen tijd, maar ook energie.

Daarnaast heeft de waterkoker een optimale schenktuit die is ontworpen voor gemakkelijk schenken zonder morsen of spatten. De ergonomische bediening maakt het gemakkelijk om het deksel met één druk op de knop te openen.

De Bosch TWK4P434 heeft een gemakkelijk af te lezen waterniveau-indicator aan beide zijden, zodat hij geschikt is voor zowel links- als rechtshandigen. Bovendien heeft de waterkoker een 3-voudige veiligheid met automatische uitschakeling, droogloop- en oververhittingsbeveiliging en liftuitschakeling.

Een ander handig kenmerk van de Bosch TWK4P434 is het verwijderbare roestvrijstalen kalkfilter en de roestvrijstalen basis, die de verwarming afdekt. Dit maakt het reinigen gemakkelijker, net als de grote 90 graden opening.

De waterkoker is ook eenvoudig op te bergen, dankzij de kabelopwikkeling voor het eenvoudig en snel opbergen van de kabel. De waterkoker is snoerloos en kan in elke richting worden geplaatst, dankzij de 360°-basis met antislipvoetjes.

Tot slot heeft de Bosch TWK4P434 een verlichte aan/uit-schakelaar voor extra gemak en gebruiksgemak. Kortom, als u op zoek bent naar een waterkoker die praktisch, efficiënt en veilig is, dan is de Bosch TWK4P434 zeker een aanrader.

Deze Waterkoker is ook verkrijgbaar in het grijs ( Bosch TWK4P440 ).

Droogkookbeveiliging
Automatisch uitschakelen
Kalkfilter
Instelbare temperatuur
BPA-vrij
Warmhoudfunctie
Ingebouwde verlichting
360 graden draaibaar
Dubbelwandige behuizing
Waterniveau indicator

Bosch Waterkoker TWK4P434 Rood Sterke punten

  • Ruime Capaciteit 1,7 Liter
  • Dubbelwandige Behuizing
  • Waterniveau Duidelijk Leesbaar
  • Mooi Design
  • Kopjesindicator
  • Deksel Werkt Soepel ( Ergonomisch )
  • Veiligheidsbeveiligingen

Bosch Waterkoker TWK4P434 Rood Zwakke punten

  • Beetje Luidruchtig
  • Buitenkant Niet Hittebestendig
  • Langere Kooktijd

Bosch Waterkoker TWK4P434 Rood Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Bosch Waterkoker TWK4P434 Rood.

Schrijf een review